sömntuta

 
Söndagsmys me Frida, käk och så ska det låta. JAG kollade på en film också, eller ja, Frida va ju här också men sov som en stock genom hela filmen så hon räknas knappt ;) Vänligen, var inte sådäringa trött imorgon! :)) 
Fick ett akut godisbegär så vi traskade till Hemmakväll och unnade oss, slut på sånt trams på typ tisdag. Inte okej längre. Vi ska göra ett träningsschema så vi säkert kommer iväg. Längtar lite till våren, då är det jag som tar tag i min joggingturer igen, för det är kul och jag måste träna inför tjejmilen som med lite självförtroende och pepp skall utföras i september ;) Men det är knappt okej att längta till vår än, först vinter och snö :)
 
Nu blir det bums i säng, mami och papi kommer på middag och innan dess ska jag försöka hinna läsa några timmar! 

PUSS & GODNATT!
 

Myshelg

 
Detta blev en helt lugn helg med fina töser igår hos Frida, med Elin och Yvonne. vi käkade och kollade på film. Arne Dahl- Europa Blues hette filmen, lite knepig här och där men läskig var den allt. Snöstorm på vägen hem till Derome sen så 60 km/h på motorväg tog sin lilla tid.. Men jag kom fram til slut :)
 
Idag var jag och mamma i stan och handlade, kollade till min lya och var några ärenden på stan en snabbis. Skulle pluggat hela dagen men en förkyldning har slått läger i min kropp, jaaa det ska tilläggas att den är av det "manliga" slaget. Ynklig, vek och svag människa har jag varit idag. Så inte mycket till plugg. Legat som en kåldolme i en filt i soffan och kollat skidor stora delar av eftermiddagen. Inbillar mig att det var det jag behövde. Får köra racerfart med plugget imorgon istället och hoppas på krafter och energi någonstans ifrån. 
 
Ikväll blev det tacomys me Sandra och Robban.Kollade på andra filmen av Arne Dahl inte lika bra med den dög ;) Myspys!
 
Nu ska jag knapra ett par alvedon och dränka min näsa med nässpray. Ligga sjuk är inte aktuellt nånstans, Såååååatte flyg iväg fula snor och kom aldrig mera tillbaks. Tack på förhand!
 
 
 

Julen har passerat

 
 
Jag har haft en bra jul trots allt, Julafton blev bättre och mysigare än vad jag hade trott. Kusiner och kusinbarn gör det hela mycket lättare. Vi åt, drack myste och skrattade! Man äter ju mest hela tiden, mätt som en plätt helgen igenom! Har fått massa fina julklappar, trots att vi bestämt att jag bara skulle få ett par pjäxor.
Biljett till BRUCE SPRINGSTEEN bland annat, eftersom att jag missade denna legend i somras blir det en dejt med honom i Maj i Stockholm :)
Middag hos farfar igår, sen åkte jag upp till Anna för att börja förfesta lite smått. Vi hade en kanonkväll tycker jag, Käk, spel och skratt! Societen levererade mycket dans! 
 
Imorse föddes även ett mirakel, ett litet kusinbarn. Fick precis en bild på flickebarnet. Så söt!
 
Måste säga att vi hade en snygg tomte i år igen, själv fick jag gå och köpa tidningen så jag missade den tjusiga ;)'
 
Imorgon blir det shopping i göteborg med mina fina päron, ska införskaffa ett par blixtsnabba pjäxor till den kommande Åreresan! Guuuud va jag längtar, kommer bli grymt bra. Bästa gänget !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God jul


God Jul mina fina vänner, hoppas denna dagen går fort så att jag snart får träffa er! Imorgon kör vi en fylla utan dess like? För mig så var det bättre förr, nu kan de ju bara gå mot rätt håll. Julafton var ju drömdagen på året men nu för tiden är det tvärtom. Jag önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden några år. Eller iallafall få hälsa på i himmelen.
Ta hand om er,

JULEPUSS !



Påfylld med kärlek

En tripp till Hylte igår. Myste, drack vin, pussades och busade. Nu har jag fått ny kärlek inför denna jobbiga jul som är på ingång. Jag ska försöka att ha en bra jul, med mina fina släktingar. Vi ska vara i Derome hela dagen imorgon, vilket känns bra. hemma på dagen och Maggan & Mats på kvällen så det ska bli mysigt ändå. Vad hade vi varit utan er?

Ikväll har jag och pappa spelat Bingolotto och ätit gott. En liten snaps och massa mys! Skulle ju vunnit miljonen va det ju sagt, men 100 kronor är ju bättre än inget :) Sömnig som man är så har nog ögonenlocken dippat ett par gånger men nu är jag piggelin, när det är dags att sova. Typiskt mig..

Fick gett Lucas några julklappar och han verkade trivas me dom. En skjorta och jeans som han blev rackarns snygg i, en mössa och en kulig brioleksak! Bästaste killen! När jag blir rik så ska jag skämma bort dig må du tro.

Ikväll somnar jag med en klump i magen, jag hade mer än gärna hoppat över morgondagen och gått vidare till juldagen direkt. Men riktigt så lätt är det ju tyvärr inte. Men har vi klarat dessa 3 åren ska vi nig fixa detta också.


Äntligen lördag

 
Idag ska jag äntligen få träffa min lillprins igen, finaste finis!
Ska plugga lite nu, hämta min bil på Nyhemsgatan och sen styra kosan mot Hylte. Ska bli himla mysigt. Jag tror bestämt att jag ska göra detta till en tradition att åka ner och fira jul me dom två dagar innan julafton! Känns som att det kan bli en mysig framtidsplan. :)
 
Igår var vi i Tvååker hos Frida på julmys! Vi var hos Sandra före och käkade thai och tjötade. Julklappslek och maaaassa massa julgodis. Fy vad det kommer bli mycket godsaker dessa dagarna som är på ingång! Farligt för min del. Men men, ska köra ett träningspass imorgon eftermiddag, "i väntan på". Kanske känns lite bättre!
 
 
 
 
 
 

grantjuv

 
Ibland är min mor lite olaglig. Exempelvis idag, då var hon grantjuv! haha, jaa eftersom att jag inte får plats med världens största gran om man säger så så blev jag snååålis och vägrade köpa en gran för typ sjukt onödiga pengar när det finns hur många granar som helst i skogen som man kan ta, och som dessutom passar mig perfekt i smaken. Först erbjöd Frida att jag kunde få toppen på hennes gran, :D men det kändes inte helt okej, inte för mig iallafall ;) Så mamma for in i skogen tidigt igår morse och pallade en gran åt mig helt enkelt! Liten & söt står den nu så grön och grann i min lilla lya! Liknar ungefär lutande tornet i pisa men vaa fasen :) Fick leveransen imorse, KVART I 7! Lika bäst att komma upp! Tack mammsen!
 
Pynt och fix imorse, innan jag började plugga.  tog en strandpromenad mitt på dan för att rensa huvudet och få lite ny läsenergi. Nu känns det ytterligare lite bättre med plugget, Små små steg för varje daaaag. Men dryygt äääre!
 
Ikväll ska vi på Popquiz me lite goa klasskompisar! :)
 
Tjing,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

en tår

 
Gick till brevlådan och hade fått ett brev. i brevet låg ett vykort. 
 
För lite mer än ett år sedan gick mammas bästa vän, Karin bort i cancer. Bara det är ju helt fruktansvärt hur den sjukdomen ens kan finnas. Varför har ingen kommit på ett litet litet piller som botar den hemska? Alla känner någon som antingen har drabbats och inte klarat kampen eller som är drabbad och kämpar med alla möjliga jobbiga cellgifter och läkarbesök. Unga som gamla, det krävs mer än att vara stark när detta inträffar. 
Jag har iallafall haft ett par människor i min närmsta omgivning som på sista åren har drabbats, med båda glad och ledsen utgång.
För att komma till sak, jag hjälpte Karins familj med en sådan sida som vi har till Tobbe, evigaminnen.se. Där man kan gå in och tända ljus. Det var verkligen det minsta som jag kunde hjälpa till med, men idag damp det ner ett brev i brevlådan som sagt med ett vykort och ett presentkort från hennes mamma och syster. Jag blir varm i hela hjärtat när det finns så godhjärtade människor. Karin var likadan, så tacksam, glad och snäll alltid. 
 
Jag blev helt rörd.
Kunde jag hjälpa till och få den familjen och de två små barnen att må LITE bättre så gör jag det mer än gärna. Nu kan dom gå in och tända ljus för sin mamma precis närsomhelst. När saknaden är som störst och tankarna rusar i huvudet på dom.  
 
 
 
 
 
 

Liseberg

 
 
Igår åkte vi till Liseberg med Louise & Lisette! Supermysigt trots att det regnade och fattades en del snö. Vi (läs Jag & Frida, Bill & Bull, Fritta & Fritte) har äntligen börjat ses ganska ofta med dessa fina tjejer. Dom ska med till Åre och vi kommer ha det så hiiimla bäst!! Jag gillar er : )
 
Louise blev kompis me getterna, jag ska tipsa Martin om en sån i julklapp ; )
 
Mysigt hade vi det, men jag tror att Liseberg har tappat en hel del tyvärr. Inte alls många knallar och väldigt lite folk. Nog för att det regnade men tror ändå att det var bättre för några år sedan. Åker hellre till Tjolöholm nästa år tror jag.
 
Jag jobbar med lite nytt på min sida, men det är inte riktigt klart, snart så : )
 
Oj vilken lång mysmorgon jag tog idag, dags att börja tentaplugga, träning me Frida ikväll!
 
he hej mina fina,
 
PUSS!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

slutt på helgen

 
Det går så fort, varenda helg bara rusar iväg. Läskigt!
Har i vilket fall som helst haft en bra helg :) Igår blev det mys me Frida, Anna och Anna. Käk och gick och hyrde en film, asdålig så Astrids jul blev vår räddning. såå underbart med en nykter lördag. Ni är himlans bra töser!
 
Idag har det vart full rulle hela dan också, lite plugg på morgonen, julmat hos faster och nu ikväll har jag och mamma vart i Värö Kyrka på julkonsert. Åh, fina fina tradition! 
 
Imorgon är sista dagen i skolan på tre veckor, tentaplugg på ingång! finns roligare saker här i livet men det ska nog gå vägen denna gången med :)
 
 
 
 
 
 
 

fin fin fredag

 
Det blev väl festligare än tänkt igår! lagade gomiddag och drack drinkar med Marielle. Massa mys, tjöt och skratt! Perfekt utgång, kul för en gångs skull. :)
Bilderna får tala !
 
Total glädjevolt i ditt sällskap unga dam!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lucia

 
Igår var det Luciamorgon, nää inte morgon hela dagen men lucia hela dagen :) Jag och mina fina Fridor gick i kyrkan och tittade på småknattar som uppträdde.Tydligen är det en på tio som går i kyrkan, det va la vi ;) Mysigt värre var det iallafall, det har blivit en liten tradition att träffa mina kååmpizar på morgonen. Finfin grej faktiskt! Så kan man leva på det hela dagen! :) 
 
Idag blev det också morgonmys! Frukostshopping på H&M med Fridisen. Kärlek,! 
Fick köpt mig en julklapp till mig själv, skinnväst som jag gått och ryckt i i flera månader men inte riktigt fått tummen ur att köpa! Snyggt värre till jeans och tischa till sommaren ;) 
 
Plugga resten av dan, ikväll blir det förmodligen en och annan grogg me Marri!
Tumme upp!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kom ner och öppna, jag fryser ;)

 
 
Plötsligt vände hela min dag till det bästa när det plinga i telefonen! Oväntat besök var precis vad jag behövde! Efter gårdagen som var typ, bottenskrapet så blev denna kvällen supermysig. Bonde söker fru och mys! 
Du vet då alltid vad jag behöver. Lycklig tjej som har dig i mitt liv. Tillsammans kommer vi klara allt det som vi fasar för, och göra det till något bra! Och som du säger, se de ljusa sakerna som faktiskt sker hela tiden. Le åt småsaker! Det är dom stunderna som gör de mörka något lättare.
 
Vi ska hålla huvudet högt, tillsammans och göra det med stolthet!
 
Denna kvällen gav mig en lyckopuff som jag lever på ett tag framöver :)
 
Ibland är en kram och en smula kärlek allt du behöver för att må lite bättre, ♥
 
 PUSS!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

fin låt..

 

Jag såg dig idag
Jag måste säga att du var dig lik
Bara ett ögonkast
I regnet bland all trafik
Jag ville säga nånting
Bara hålla dig kvar en minut
Jag stod där vid kanten igen
Redo att kasta mig ut

Men det finns inga andra chanser här
Fäll upp kragen och fortsätt gå
Du vet att vissa människor
Borde aldrig skiljas åt

Det har inte gått en dag
Sen du försvann
Utan att jag tänkt på dig
Hur det blev och hur det var
Det har inte gått en dag
Utan att vi pratar
Fast det bara är jag som är här
Det har ännu inte gått en dag

Jag går bland våra minnen
Där månader blev till år
Ibland får man plocka upp bitarna
Och bara fortsätta gå

Det har inte gått en dag
Sen du försvann
Utan att jag tänkt på dig
Hur det blev och hur det var
Det har inte gått en dag
Utan att vi pratar
Som om du kunde ge mig svar
Det har ännu inte gått en dag

Vissa dagar känns allt som vanligt
Det känns som längesen
Men en film en sång på radion
Så kommer allt igen

Det har inte gått en dag
Sen du försvann
Utan att jag tänkt på dig
Hur det blev och hur det var
Det har inte gått en dag
Utan att vi pratar
Fast det bara är jag som är här
Det har ännu inte gått en dag
.........................

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

fan.

 
 
Idag var en skitdag. Som kommer då och då från klarblå himmel. När ingenting är bra och jag bara vill gräva ner mig i ett hål och inte vara här. Jag orkar bara inte ibland. Dom dagarna går inte att förutspå utan dyker upp när man minst anar.. Jag älskar december och allt som hör denna tiden till, verkligen. Jättemycket. Men känslan av att julafton snart kommer får hela mig att känna obehag. Idag var en extra mycket "sakna dig" dag, har inte fått gjort någonting heller.
 
Jag visar det inte alltid, väldigt sällan skulle jag nog säga. Men det är jobbigt, varje gång, hela tiden. Jag orkar inte... Jag har också en familj, världens bästa men den är inte hel och kommer aldrig att bli.
 
vill inte vara här på julafton. Alla andra sitter me sina familjer och sina jävla syskon och har så himla trevligt och mysigt. Ta mig härifrån den dagen. snälla., Julafton är värsta dagen på året, punkt...
 
VILL ATT DU SKA VARA HÄR!
 
 
♥ ♥ ♥
 
 
 
 
 
 

December, 9

 
Helgen har rusat förbi i en hissnande fart som vanligt. Fredagen spenderade jag med ett härligt gäng korpenbrudar med kök på Harrys, mellanfest hos mig och sen lite bodegamys! Riktigt mysig kväll. Ni e goa ! Sommarens korpenlag kommer bli mer än bra!
 
Lördagen kom och julbak hos Sandra, vi fick gjort väldans många olika sorters godis. Hann med en långpromenad i snön och massa mys! Jag gillar dig damen!
 
Vidare för att kolla på Emil när han spelade hockey. Åh vilka söta små spelare! Knattehockey när sporten är som bäst :) Efter det var vi bjudna till Hille & Martin, alltid kul att träffa släkten och barnen! ♥
 
Blev en utgång på det, inte en av de bästa men vi fick cruisat runt i en fett snygg bil ett par varv i stan först! Det gjorde min utgång! Bonnablodet fick bekänna färg ;)
 
Idag sitter jag och pluggar, snart ut till Derome och baka pepparkakor me mammsen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Denna vita värld

 
Jag älskar vädret hur mycket som helst! Det är vitt, ljust och kallt. Underbart! Kan detta få ligga till mars så är jag väldigt glad :) Har pluggat hemma idag så tog en promenad i solskenet vid lunch. Helt fantastiskt.
 
Har även kämpat med mitt kylskåp som tydligen ville gå sönder. Faan att tekniska prylar inte bara kan fungera. Så nu har jag iallafall inget fungerande kylskåp så frysvarorna befinner sig tre våningar neer (asagobbajobbigt) och  förrådet fungerar som kylskåp. Tur att det är kallt ute... Men men, stor julklapp kommer på tisdag. Mest bökigt och stökigt men very happy att jag bor i hyreshus och slipper betala.
 
Ni måste lyssna på min nya favorit jullåt!
- En julklapp på din kind :)
 
 
 

ÅRE BOKAT !

 
PUSS PÅ DETTA !
Kommer bli så grymt bra, bästa gänget bestående av en hel maaaassa glädjespridare!
 Tog en snöig promenad upp till Nyhems. Mys hos Marielle med frallor och glögg som hon donat med, åh.!
Åre, åre åre! Skidor, afterski, öl, bastu, galej och massor av snö och skratt.
Igår bokade vi både tåg och stuga, redan då ballade vi ur lite ;)
Åh så bra, nu ska jag bara välja ett par pjäxor och en störtkruka som jag kan få av tomten. Sen är allt snart kirrat. Spännande,  
 
Nu kan det få lov att bli mars :)
Fååår inte glömma tändare ;D
 
 
 
 
 
 
 

Awesome helg,

 
Grymmaste helgen på länge, heeelt tipp topp kan man säga :)
 
Började fredagen hos Anna med hälsoparty och ansiktsbehandlingar, spel och go mat. Himla trevligt att bara vara och mysa. Lite nytt folk och allmänt trevlig! Jag körde så nyktert för min del, bara det är ju himla skönt måste jag säga.
 
Igår gjorde jag väl inte speciellt mycket på dagen, Pappa kom på en kaffe och trixade lite med mina elektriska prylar som behövde lite kärlek från någon som är lite mera kunnig på sånt än mig. En av två fick han reparerat! Hade inte klarat en dag utan min fina pappa!
 
En liten promme och snabbesök hos Frida & Per och sen dags att ladda för en afton i Grimetons Bygdegård. Lussefesten, och sååå bra det blev! Bordsplacering, band, goa människor och massa bugg! Ytterligare ett poäng till mig vad gäller lagomt alkoholintag! :) :)
 
Idag har jag inte rört mig från soffan, Twilight-marathon pågår !
 
Bjuder på en del bilder från en galant helg helt enkelt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus