unnar oss

 
Idag tog vi en välförtjänt paus i plugget. Gick och fikade på Blå Dörren me mina fina tjejer! Som vanligt tog jag nitlotten.. Jag brukar ALDRIG gå tillbaka och klaga om jag fått något som inte är bra. Men denna morotskakan va det torraste jag kännt. Gick fram och sa som det va, fick till svar att receptet är sådant. Men jag såg att han tog en bit brevid den kakan som stod framme., alltså en gammal. Men jag fick en ny i hopp om att den skulle vara bättre. Haha, neeeej! Suck, Kakmonster som man är så händer det inte att jag lämnar en endaste smula kvar på tallriken i vanliga fall, men idag fick dom tillbaka nästan hela! Ingen mera morotskaka där inte! 
 
Jaja, vi hade det mysigt iallafall! Slut på gnället ;) Vi känner oss ganska klara med första delinlämningen av exarbetet så jag tror att vi firade lite faktiskt! Pausa bör man :)
 
Efter cirkelfysen ikväll slängde jag ihop en räksallad. Succé, mätt som en plätt nu ;)
Mia på Grötö strax!  
 
 
 
 
 
 

Akut längtan

 
Kom upp snart är du söt!
 
♥ ♥ ♥ 
 
 
 

Lång vecka på intåg

 
Dagen har gått i ett nafs kan man minst sagt påstå. Det här me att människor skriver på fisboken hur duktiga dom är och hur mycket dom gjort och ditt och datt, det är en femma. Här får man skriva det hur många gånger som helst. Valfri läsning ;) sådetså.
 
Det jag ville komma fram till va att det är måndag och att jag har haft en ganska go dag faktiskt. Måndagar kanske inte alltid är den dagen man ser fram emot (inte jag iallafall ;) ) Men nu är det över och gött mos är väl det! Nedförsbacke mot ledig helg nu ;)
 
Dagen har iallafall spenderats i skolan. leta vetenskapliga artiklar är inte det roligaste.. Sen tog jag ääntligen tag i storhandlingen som jag skjutit upp allt för länge. Gött att ha allt hemma igen. Det blir faktiskt mycket roligare att vara hemma när allt finns i kylen ;) Direkt till träningen, matlagning och nu vågrätt läge i soffan! En ny smoothievariant också, vaniljyoghurt, päron och apelsin. GOTT! 
 
Ibland, men baaara ibland (läs alltid vad gäller matlådor..) är jag världens mest bortskämda unge. Idag hade restaurang Permatsvägen levererat ett helt gäng matlådor och ställt i min bil. Allt från hemmagjord potatissallad till egna gulaschsoppan och lax med potatismos! Hur underbar är inte min mamma? TACK! 
 
Lång vecka framför mig, skola alla dagar, 4 träningspass, simning med Sandrus och sen är det helg! 
Ska nog gå bra :)
 
 
 
 
 
 
 
 

fotbollssöndag

 
Idag har jag vart i Veddige på fotbollscup med Marielle och Joel, riktigt slappisdag, att titta på folk kan ju vara det roligaste som finns. ;) Gillar sånna dagar när man inte gör speciellt mycket men ändå aktiverar sig till fullo. Söndagar kan ju vara så enormt tråkiga annars. Va aningen trött efter gårdagen hos Sandra och Kenny. Förfest och lekar med ett riktigt gött gäng, sen krogen och Harrys! Trots alla fulbilder på facebook så var jag städad och kontrollerad. Bara det att bilderna togs ur fel vinklar och vid fel situation. SANT! 
 
Nästa helg glor vi på innebandycup istället. Puh, vet inte när jag hade en nykter helg senast, kanske får bli lite lugnt nästa trots allt. Måste skärpa mig men jag gillar livet just nu, det bara skuttar på liksom :)
 
Ni är bra, jag gillar er, hela bunten!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nostalgi

 
Igår hade jag en myskväll med mina gamla damer. Började kvällen med träning med Ingemarsson, åkte om Hajen och frossade i massor med lösgodis sen åkte vi och köpte thaimat och vidare hem till mig! Sen kom Carro och myste med oss! Det där med gamla polare från tiden det begav sig.. Kära nån vad jag saknat er! Väldigt många gamla minnen kom upp, och många härliga skratt! Vi hängde dag som natt på högstadiet, fester hit och dit, låånga telefonsamtal och massa roliga saker.! Vips så va klockan två! 
 
Denna kvällen kommer jag leva på länge! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kulis

 
HAHA!
JAG KAN VERKLIGEN INTE SLUTA SKRATTIS!
VIKER MIG, HUMOR PÅ HÖG NIVÅ!
:D
 
 
 
 

tittar i kors

 
Kommit hem från en dag i skolan. nu har examensarbetet kört igång på riktigt och vi är nog ganska taggade på detta nu känner jag. Det kommer bli jobbigt, kännas hopplöst och vara krävande. Men lika roligt kommer det bli att lära sig om ämnet, få planera sin tid själv och samtidigt se ljuset i tunneln. Jag, Sandra och Emma ska skriva vår uppsats tillsammans. Ämnet kommer vara Kundmötet. Varför det är viktigt för personalen att bemöta kunden på rätt sätt. Första intrycket mellan kund och personal. Vad ett bra bemötande kan göra för själva upplevelsen och som sedan ska kunna leda till ett köp.
Snart är vi vid målet och klara som butikschefer. Hur häftigt är inte det? Att jag snart har klarat min utbildning, som jag egentligen inte alls tänkt läsa. Hur coolt är det inte att ha klarat av tenta efter tenta? Med undantag för enbart en enda omtenta som jag klarade med bravur på andra försöket? Jag tror att jag måste tänka att jag faktiskt är jäkligt bra som fixar detta, för det är väldigt tufft, det kräver mycket tid och jag måste prioritera skolan till
100 %.
Det är några fina människor som alltid finns kvar vid min sida, trots att jag beter mig som ett ufo under tentaperiod då det är som tuffast eller knappt hör av mig överhuvudtaget när jag har mycket att göra. Att ni finns kvar betyder allt för mig! Snart är jag ute ur denna bubbla och kommer att vara mitt gamla jag igen. Jag lovar! Ni är bäst!
 
Idag är det denna trave böcker som gåtts igenom. Läsa, granska, plocka ut väsentlig fakta, söka mer litteratur.
Bara till att fortsätta..
 
KÄRLEK! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lucky day

 
På riktigt! vilken bra dag jag har haft! Träffat många fina puddingar och fått gjort mycket bra.
Startade dagen med en frukostdejt med Marielle. Alltså, jag tror inte att det är tyst i en ynka sekund när vi ses. Finns tydligen mycket att prata om, diskutera, skvallra och lätta hjärtat om! LOVE!
Sen åkte vi ut till Louise och vääärldens sötaste Märtha och fikade. Jag tuppar aaav va söt hund! Goaste personligheten på henne också :D Eftersom att jag och Marielle bjöd in oss själva till Louise i lördags så hade hon inte så mycket val att inte släppa in oss!  Fick sett huset också, blir sugen! Så himla fint :) 
 
I eftermiddags fick jag läst en stund och tvättat innan en annan snygg tjej kom hit innan vi skulle träna. Jag och Frida har verkligen kommit igång. Så jäkla skönt! Jag är galet peppad. Skivstång/spinning blev det idag 90 min!
Rövont imorgon? Japp.
Värt? japp.
Guldpeng till oss? GIVETVIS!
 
Vilken dag, vad nöjd jag är!
 
Trött tjej, PUSS!
 
 
 

sju veckor

Om 7 veckor är vi i Åre! Så jäkla underbart det kommer bli. Vi laddade upp med förfest i lördags,! Marri kom och hämtade mig några timmar innan och vi fixade oss tillsammans. Vi hade gjort varsin paj som vi bjöd damerna på :) vin hit och dit, spel och massa massa skratt! Mina magmuskler blev nog några fler, haha! Kommer bli sjukt bra. 
 
Mådde som en prinsessa igår så spatserade upp till Frida och Perry för att se på deras hus. Åh, jag vill också! Blir helt underbart fint :) Nu ser man hur det kommer stt se ut,! En kopp kaffe och tjöt.
 
En heldag i skolan har jag haft och nu ska jag ta en promenad i solen och snön bort till Friskis & Svettis och träna cirkelgym. 
 
Go måndag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

valpgos

 
Igår hade jag och mamma en dag på gekås. Ja, denna gången sa vi att vi skulle köra upp en liten sväng för att vi inte behövde så mycket. Och jag handlade inte så mycket heller för den delen men snabb sväng i det enorma varuhuset GÅÅÅR inte! In halv 10 och ut klockan 15! Haha, jaja ingen stress ;) Fick tag i lite lampor till min lya och lite ljus och bråte. Mysigt att bara gå runt där tycker jag :) 
 
På kvällen va jag hos Anna med Sofie och Sandy. Jättemysig kväll me käk och tjöt och ett par glas rödtjut! Timmarna bara springer förbi och helt plötsligt var klockan halv 3 och kanske dags att tänka på refrängen. Men man har ju så mycket att prata om när vi inte ses så ofta. Dessutom fick vi gosat lite med voffsingarna. Karo kommer lite i skymundan nu när brorsan Max kommit hem. Såå sjukt söt liten kille! Några pussar blev det, blöta sådana, hihi ;) Nu planerar vi tjejkväll framöver också,! Gillar er :)
 
Precis kommit hem från loppis i Veddige, jag och Sandra ville fynda lite och jag hittade ett kap för en guldpeng! Så himla mysigt med gamla grejor, jag vill köpa massor! tänk om mna hade haft lite mer tid och plats!
 
Nu tänker jag ta en skön powernap och ladda för kvällen! Åregalej me snygga brudar! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 olika

Idag blev det 3 olika träningspass, först cirkelgym på morgonen me Frida, svettades sooom en åsna shiit va det är färskvara men gött va de! Direkt till skolan för en lektion i den nya kursen.

Eftermiddagen spenderades me min favoritMarri! Glass & varma hallondejt med en långpromenad vid havet som efterrätt, hurtiga bullar ;)

Ikväll tog jag och mamma oss upp till veddige och simmade. Skönt värre!

Nöjd tjej på soffan nu med en lussekatt i högsta hugg!

Mamma hittade dessa innan idag, sjukt söt dm vid namn Elin som skickade julkort på posten 1995. Riktigt tuffa kidz på kortet, många minnen, :)


Våfflor med fin vän

 
Igår hade jag en sån däringa go dag! Lite sovmorgon, lagom lång frukost, ett träningspass vid lunchtid och plugg på eftermiddagen. Liten mjukstart denna veckan som sagt, men nästa kör det igång på riktigt! :)
 
På kvällen igår kom Sandra hit. Vi åt våfflor, ja ni hörde rätt ;) Våfflor, på en onsdag, till kvällsmat! hihi! :)  Vi bara tjötade, och tjötade, och tjötade! Åh va jag gillar dig! 
 
En annan nyhet gårdagen till ära var att Gyllene Tider ska på turné i sommar! SÅ jäkla lycklig tjej över detta! Kan ju inte bli annat än bäst! 9 år sedan vi va på Örjans Vall med ett gött gäng :)
 
 
 
 
 
 

lite ledighet

 
Igår började skolan igen, kan ni förstå att jag är inne på min SISTA termin nu? Känns galet.. Nu ska vi börja skriva examensarbete vilket ska bli kul. Skönt att få lägga upp sin tid lite som man vill. Vi kommer att läsa en kurs parallelt hela tiden men i slutet på maj är jag färdig med mig utbildning. Jippie! Kommer gå så rackarns fort!
 
Denna veckan blev det en smygstart, ledig hela veckan med kanske en lektion på torsdag förmiddag bara.
Gött mos! En något rastlös Frida men än så länge har jag haft att göra! Rensat garderober idag, skänkte en stooor plastpåse till bättre behövande, ! Har även fått in min ny/gamla tvbänk, jag är nöjd! Vill bara göra mera homemade stuffs ;) Funderar på att gå till Loppis och leta efter nytt soffbord, mitt är tokigt trisst.. 
 
Även helgen var lyckad, firade Sandra :) 
 
Någon mer än jag som sover som en kratta om nätterna nu för tiden? Fattar inte vad som händer. Brukar aldrig sova dåligt men nu. helt plötsligt.. ogillar.
 
Om allt går enligt mina planer, så kommer det bli en lovely day imorgon! :)
 
 
 
 
 
 

nya lööv

 
Nu har jag äntligen införskaffat mig ett par vrålschnygga pjux!  Åh, fina små lööv me vitt FLUFF inuti, gos! Nu laddar vi Åre babes :D Med lite tips och trix kan till och med mina fossingar passa i en pjäxa. Nu kan det få bli mars omedelbums :)
 
Idag är dagen, dagen då mina nerver och min hjärna äntligen får slappna av en smula. Två tentor avklarade i denna veckan, obeskrivlig känsla när alla spänningar och skit släpper. Så idag ställde vi inga väckarklockor och sov så länge som vi bara orkade. Det var nån månad sedan sist! Åt en lång och gosig frukost och traskade runt i morgonrock till 11-tiden! VÄRD! Sen kom mammsen på lunch och i eftermiddag har vi bara tjatat och gjort ett par ärenden! 
 
Snart iväg till friskis för ett pass, uppladdning inför helgen!
 
 
 
PUSS!

 
 

kulorna föll

 
Idag åkte julen ut med buller och bång, allt det röda är ju fantastiskt fint i december å allt, men så fort nyår är över så säger jag tack och adjö, vill inte se det mera. Granen har vart himla söt och pluttig, men nu föll kulorna ner i golvet på grund av att barren gav med sig. När den åkte ut genom dörren (eller snarare nerstyckad i en påse) så var den vääääädligt naken! Och barr öööverallt i hela lägenheten. Och ja, jag la ett lakan under men kommer nog finna små barrissar här fram till midsommar ;) Jaja, nu är julen ute och vårgardiner uppe, nystädat, bäddat rent, tvättat och massa gröna och ljusa färger! Så skönt.
 
Hunnit plugga på förmiddagen och vart och tränat ikväll me, Imorgon är det sista tentan för denna gången, lite pirrig men hoppas det ska gå bra. Har inte haft mycket till ork och energi för plugg idag. Man är fasen helt slut efter tentaperiod så nu vill jag bara ha imorgon eftermiddag. 
Då ska jag först på lunchdejt med en fin tjej, sen på fikamys men en annan fin tjej plus en mini och sist en kvällsgosig träff med en tredje vacker donna! LÄNGTAR! 
Effektiva dagar,
 
 
Fick ett sms av Frida innan, så jävla rätt! :D
 
 
 
 
 
 

gäddhäng & kärlekshandtag

 
Nuuu, ska dom bort väck försvinna och aldrig mera återvända till min kropp. Puts väck! Jag känner mig laddad och pepp på våren och träning nu. Har varit förkyld och inte tränat på två veckor men idag pallrade jag mig till friskis igen. KUL ! Aerobics-pass idag. Är lite feg och blyg när det gäller att hoppa in mitt i terminen men nu vart jag med från start. Det är min typ av träning det, lite dansinspirerad träning och go musik. Mitt minne som failar på sånnahär pass bara, haha! Men jag får koncentrera mig lite extra nu i början :) Detta blandat med skivstång och cirkelgym och jogging upptill kommer bli kanonis! 
 
Imorgon ska jag rocka fett på tentan, och på torsdag me för den delen! 
Kommer va en lycklig tjej när dessa är över,
 
Tjoflöjt!
 
 

Välkommen 2013

 
 
Och hejdå 2012, 
Hur ska man kunna sammanfatta året som varit? Det har hänt mycket och jag har gjort många roliga saker och träffat fantastiskt fina människor. Det har varit mycket festande och festivaler hit och dit. Jag har myst i Derome många många dagar och njutit av livet där ute. Vi har varit i Malung, Fegen och Ekebo, men mest av allt har det varit skolan som hägrat och tagit mycket av min tid. Så därför vill jag bara blicka framåt istället och lämna 2012 bakom mig.
 
Kan 2013 bli året ?
 
Till att börja med så är det i år jag kommer ta examen, jag ska ut i arbetslivet igen och briljera på marknaden. ;) Det kommer bli kul, var man nu än hamnar! De 1,5 åren som gått har till stora delar handlat om plugg och jag känner att jag är nöjd med den biten i livet nu, ganska så exakt fem ynka månader kvar att kämpa på, det ska jag klara! 
 
Jag ska få åka tillbaka till fantastiska Åre. Skidresa i mars med de bästa damerna i stan! Det kommer bli så himla gött att komma upp, få semester, åka skidor, dricka öl och bara njuta av sällskapet! :)
 
Jag vet faktskt inte så mycket mer än såhär om det kommande året, men jag tror och hoppas att det kommer bli ett ännu bättre år än det som varit, och att jag ska få träffa ännu fler bra och underbara människor! Allting kan bara bli bättre.
 
Jag firade nyår två gånger inatt, först klockan 12 på Societen och sen klockan 02, på en efterfest, i en säng, med en kamrat :) Jag är så glad att jag har fått lära känna dig Marielle! Jag fick en nyårspresent av denna fina människa som jag av ren lycka sprang på på ett party i våras. Jag har hittat en människa med många egenskaper som jag gillar! Du är bara bäst och förgyller mitt liv, du var precis vad jag behövde! Du gjorde MITT 2012!
 
 
Igår firade jag och Frida in det nya året, riktigt lyckad kväll! Gomiddag, dricka och massor av prat. Det var precis vad vi behövde. Sen hamnade vi på Societen.
Hoppas ni alla hade en bra nyårsafton, det hade iallafall vi.
 
 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus