gamla minnen




Jag gjorde ett fynd, eller en upptäckt kan man säga. Mitt gamla cd-fodral från min gamla bil låg i förrådet. Man blir ju helglad när man ser detta! Vad lyssnade jag på när jag körde bil för 3,5 år sedan,? När jag tänker efter så måste detta vara min första "köra bil själv" skiva. November -06 står det på den :) Salig blandning är det, med mycket Arvingarna och GT ! Det var nog då jag blev riktigt dansbandsfan tror jag, efter första året på Ekebo så var jag helt såld. När jag fyllde 18, och kom in på alla sådana ställen. Då körde jag Toyota Corolla och ägde redan då en rattmuff :D 
Största besvikelsen är att Joddla inte finns på Spotify. . .
Vad hände med samhället där då?!
Här är låtlistan,


November 2006

Arvingarna-Kung i stan
Arvingarna- Gud va hon är läcker
Arvingarna- Ny tjej i stan
Arvingarna- Sommar & Solvarma dar
Daniel Lindström- En slags verklighet
Dixie Chicks- Not ready to make nice
Gyllene Tider- Vän till en Vän
Gyllene Tider- Leva livet
Pink- Who Knew
Roxette- One Wish
Sommarpojkarna- Lilla hjärtat
Savage Garden- Two beds and a coffee machine
Molly Sandén- Det finaste någon kan få
Joddla med Siv- Aj, aj aj kylarspray
Joddla med Siv- Uma-Ness från Senegal
Gyllene Tider- Tylösand
Gyllene Tider- Sommartider





Dunka plåt :)



Morsdag


Jaa, vad passar väl bättre än att utföra den årliga traditionen med Mamma. Varje försommar åker vi två till vårt hemliga smultronställe och plockar mängder med Liljekonvalj. Det är en sak som vi gör, bara mamma och jag :) Mamma gjorde med mormor i alla år, tills hon försvann för 16 år sedan, och sedan dess har jag och mamma åkt dit och plockat ! Det är Kärlek på hög nivå! Bara gå där i skogen och småprata. Doften är ju helt underbar!


Nu är jag hemma, och har precis ätit Scones och druckit favoritteet Twinnings Röda bär :)
Dags att titta på en film,


Härliga solsken



Jag har ledig helg, och njuter av den i Derome, passar hus och katt eftersom att mamma och pappa är i Ljungskile och har det gött! Igår blev det lite grill med Frida här ute, och Så ska det låta :) Idag har jag segat hela dagen och bara varit, lyssnat på musik, gått i morgonrock länge! Skuttade i mina träningskläder och gick en lång runda på 1 timma och 45 minuter ! Lång var den,  Men va härligt! Solen kom fram :) Gick runt Sällstorp, Älgaslätt, Vallby och tillbaka till Derome, Kanonfin runda ! Nu har jag legat och solat på altanen nån timma, snart kommer Therese och säger hej :)

Funderar på att ta med systemkameran och gå en runda och ta lite kort i solen. :)
Men först en kalldusch!

Ha en skön kväll allihop !


LOVE




Psalm 199



Så sann så sann ;)



Den baddräktstid nu kommer, när magen är för stor.
Då valkar bara sväller, och celluliter gror.
Generande behåring, lyfts fram i solens ljus.
Nej stranden verkar boring, vi stannar innomhus.
De krav som sommarn ställer, förstör vår ledighet.
vi sitter där och gnäller, fy fan va jag är fet.
Fast vem vill motionera..när man kan sitta still. ?
Nej låt oss revoltera, vi tar en kaka till!


Beach 2010, nej tack !





tvååan ; )



Övningskört me pappa ikväll, gick ju bättre än förra gången, nu kan det bara bli bättre.
Äntligen (andra gången) lärde jag mig att växla upp till andra växeln.., och tredje och fjärde !
Snart ger vi oss ut på skogsvägarna och kör :D Kommer bli bra känner jag, jag bara känner det !

Helgen, jaa? vad säger man, "jag fick karatefyllaaaaa" Lär dig att inte dricka starksprit Frida, du klarar inte av det!!
Men lyckat var det , Fegen har blivit ett city utan dess like.



Nu blir det massa jobb i veckan, ser redan framemot lördagens roligheter !


Dagens känsla är att jag vill se Alma denna veckan, över en kopp, eller kanske en glass,
Kvinnan ger mig energi, GILLA :)

 



Godnatt!



Det vankas festligheter



Sedan två år tillbaka har jag längtat tillbaka till denna festen. Tiden är kommen och Fegenfesten är på intågande! 6 mil bort ligger det minimalt lilla, men mysiga samhället med en kiosk och en sjö och ett sågverk och inte så mycket mer. Men nu är det rikskänt :) I förrgår var det 1500 biljetter sålda, och nu är det minst 1501 biljetter sålda, för nu har jag min biljett i min hand. Återkommer med referat imorgon! Det kommer bli galet!

Dessutom har jag köpt nya kläder idag, ett par beiga byxor och äääntligen hittade jag min efterlängtade Jeansjacka!

Nu ska jag bli dressed for success !



Då såg vi ut såhär, Gullan och jag :)





























Kisses ♥


för ett år sen såg jag massa glädje


Fick flashbacks idag, när studenterna kom in på jobbet iklädda maskeradkläder och skulle köpa groggvirke. Precis så gjorde jag också för tre år sedan, men för min del är det inte mina egna minnen som kommer upp i huvudet. Det är förra året när Tobbe tog studenten som jag tänker på.
Förra året var det Tobias som var den gladaste av dem alla på sin Jippodag, sådär lagom smålullig och pratglad. Han ringde och frågade om jag hade cider, jag hade inget hemma. Men som den människa jag är, så gick jag till systemet för att köpa ut, jaa jag har köpt ut! Hörde ni?! JAG HAR KÖPT UT!! Men det var det fan värt! ...




Vill så gärna se leendet igen..




Kristihimmelfärd

Grattis, eller glad dag eller vad man nu säger på denna dag. Min dag har varit ganska oslitsam. Är fortfarande sjuk så många knop har det inte blivit. Men hoppas på att kunna jobba imorrn!

Nu åker jag till min favorit och ber om lite kärlek och ompyssling.




Du måste förstå att du är något speciellt,
dig ska jag ta vara på, min lilla skatt.














sjuk



Tydligen känner min kropp på sig när jag vill börja träna lite mer än vanligt, när lusten faller på för att röra på mig lite mer. Detta resulterar iallafall alltid i att jag blir dunderförkyld.. Varenda gång de senaste åren är det såhär, astråkigt.. Jag har sovit hela förmiddagen och snoret bara rinner, halsen svider och så har jag nog feber också.. Jag tigger om medlidande, som ni märker ;) Jag som skulle jobbat längre idag och tjäna mer pengar. Huvudsaken är att jag tillfrisknar tills på lördag, för då är det Fegenfesten :) Det var en helvetesdag på jobbet igår, kanske är för att man går in för jobbet aningen för mycket som det blir såhär. Tur att somliga ställer upp för andra!

Spenderar dagen i soffläge, kollat på Alvin och Gänget :)
Snart kommer tvååan på bio, måste se !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha en bra dag!

 

 

 

 


Känner försommarvärme



Idag är dagen för hälsa, sol och arbete!! Kör hårt Frida.
Ställde klockan på 08.00, gick ut på en timmas morgonpromenad längs Strandpromenaden. Först nu, idag, fattade jag hur bra vi har det här i Varberg. Solen skiner, Stenafärjan åker mot Danmark, det vackra havet, och värmen var till och med här idag :) Då strålar jag av lycka!
När jag var ute lyssnade jag på Radio Halland, med risk för att låta som en gammal pensionär måste jag påstå att detta är ju ett kanonprogram med mycket lärorik information och gammal go musik ! Idag handlade det om gröt, haha! Och jag har äntligen hittat min favorit. Havregrynsgröt med rårivet äpple ovanpå och honung. Tog dock lite för mycket honung, en skvätt räcker fint :) Jag har hört att promenader innan frukosten ska vara bra, så nu ska jag köra på det ett tag, så länge jag orkar och inte får hungerproblem på vägen.

Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe, ta en dusch och laga mat innan det bär av till jobbet. 13-21 står på schemat :)

Puss och Kärlek!


Besök i Hylte



Helgen var verkligen helbra, trots att jag jobbat hela helgen så blev Solbacken galet kul. Det är väl för att man älskar sådana fester med mycket glada människor, känningar och nytt folk, unga som gamla. Solbacken ligger ju hur fint som helst där på kullen :) Körde bil upp efter jobbet eftersom att jag jobbade till 20, schlager på hög volym gav mig festkicken, sen blev det ett par öl me Frida i bilen innan vi gick in ! Dagen på jobbet igår var ändå inte så tung som jag trodde den skulle bli, mycket tacksam !

Idag har jag varit i lilla Hyltebruk, hos Elin och hälsat på :) Bara suttit och tjötat, promenerat, ätit och haft det trevligt. Jättemysigt att träffas, problemet är bara att det blir för sällan. Hur svårt kan det vara att stämma en träff? visst, vi bor 9 mil ifrån varann, men det är det verkligen värt. Nu tar vi tag i våra dejter igen vännen. Saknar!!






Pussilove

Arvingarna



Ikväll blir det Solbacken och Kungsäter :)
Ska bara jobba 12 till 20 först, Så finns det någon som ska köra dit efter 20,30 och har plats i bilen så är jag en villig passagerare ! En önskan från nedan till ovan är att det slutar regna, inge kul med utedans i spöregn!!







Köss!

sjung om studentens lyckliga dar ,




Just precis i denna stund kännde jag att jag var lyckligast och snyggast och bäst i hela världen, livet hade bara börjat och ingenting var omöjligt!
Härlig känsla, att få stå där på lastbilsflaket och känna lyckan :)



Känslosvall


Kom precis hem från kyrkogården, jag bara satt där brevid honom nån halvtimma och filosoferade, grät och sjöng! När jag är där så känner jag att han finns nära, men samtidigt känns det så tomt, att veta att det är Tobias grav man går till.. Känns såå fel.




Efter en joggingrunda och en dusch så tyckte jag att jag var värd detta, En skopa glass, banan, kiwi, russin och kokosflingor :)

Nu ska jag åka till jobbet för att sitta i kassan i 6 timmar ,. Hur roligt kan det vara på en skala från 1 till1 ?!



Tänk er . .


En helmysig lokal mitt inne i Varberg. Med stora fönster och små vinklar och vrår. Ett ihopplock av möbler, stolar och bord i olika färg och form. I mina drömmar tänker jag mig Define´s lokal som är lite upp och lite ner, trappan och mysigt läge med stora fina fönster runt om i lokalen, eller som Emma tänker, Postens gamla lokal . Att drömma in i framtiden är mer än tillåtet, att tillochmed få planera litegrann ger en pirrig känsla i hela mig.!
Jag kan inte påstå att detta är min barndomsdröm,  flickdrömmen som alla tjejer har. Detta har fallit över mig på senare år. Suget på att göra något eget, börja om på ny kula, och få bestämma själv !

Öppna ett litet fik, ett mysigt café i Varberg .

-Vad vill du bli när du blir stor?
Denna frågan har säkert alla barn fått, och mitt svar har nog oftast varit dagisfröken eller barnmorska. Men nu är det inte riktigt aktuellt, känner inget sug efter att springa efter barn hela dagarna. Visst hade jag planer på sjuksköterska med inriktning ambulans i höstas, sökte till högskola och kom in. Men i nuläget hade jag inte orkat jobba inom det området. Allt är för påtagligt, allting hände nyss. Tycker fortfarande det är jobbigt att se en ambulans, så det är nedlagt.

Men att öppna ett eget, alldeles eget Café!
Det innebär mycket jobb, all planering, pengar, tid och vilja.
Finns allt detta?!

Jag och Emma smider massor med planer,  vi börjar i en ände!

men känn doften av nybakat,










Puss Och Kärlek

Vad ska jag göra ?


För tillfället är allt vad jobb heter astråkigt.. Jag vill göra nånting annat och börja om på nytt. Men vad vill jag göra? vill jag plugga? Vad vill jag då plugga? vill jag söka andra jobb? vill jag resa? Vad händer? vad är jag sugen på att göra? Jag har ingen aning! Det är dags att ta sig ifrån Hajen. snart iallafall, jag får inte ut nånting av det längre. Möjligtvis känner jag så för att det just nu är ett stort kaos på bygget och ingenting är speciellt trevligt. Men detta blir min sjätte sommar där nu, så jag känner att jag vill prova mina vingar, eller rättare sagt behöver ut och testa något nytt.

Hjälp. Jag måste ta tag i sitt liv på stört.
Men vilken människa tycker att det är roligt att söka nya jobb? Inte jag iallafall..



Jajamen :D


Är det dags eller är det dags?!

JAA! Det är bannemej på tiden att jag sparkar mig själv i arslet och tar tag i detta.. Nu eller aldrig, papprena är inskickade, synundersökningen är gjord och jag har fördelar som ingen annan.
Jag har aldrig i hela livet kört motorcykel men länge funderat över om jag kanske inte skulle ta MC-kort!? Jo det vill jag göra! Och igår åkte jag och pappa in till hans jobb och skulle provköra, (vilket jag inte fååår göra förrän jag fått tillbaka mina papper från transportstyrelsen) , men vi tänkte vara aningen busiga och köra ett par varv på gräsmattan bara. Det kan ju aldrig göra något?
Letade upp ett par brallor som satt perfekt, en jacka som även den passade utmärkt och ett bowlingklot på huvudet. Sen var det bara att gasa och.. just det växla! Visst har man kört en hel del moped i sina dagar, men det var ju scooter på den tiden. Aja, hitta dragläget, ett par gubbastopp och vips var man en jäkligt häftig brud.
Gräsplätten bakom Mc-Service är inte så väldans stor så det blev ganska många varv, fram och tillbaka runt runt :)
Vilken frihetskänsla det blev plötsligt! Jag kan detta :) Vi kan ju viska om att jag körde på ettans växel hela tiden ;p
Rätt som det var så kom jag att tänka på hur cool jag faktiskt var, och automatiskt började jag nynna ; Jag är en tuff brud i lyxförpackning , en tuff brud .. lalala!

Jaa, nu är det bara tiden som ska räcka till för mig och min far och börja övningsköra så mycket som möjligt.
Det ska bli fantastiskt spännande !








Wish me luck !




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus