Då var man här,


Hur konstigt får det egentligen lov att kännas?

Nu är jag här i min nya lägenhet och alla möbler är här och mysfaktorn är redan hög. Igår gick flyttlasset från Västravallgatan till Greve Jakobsväg. Och mitt glädjefnatt är enormt, trivs redan som fisken i vattnet. Den är ljus, vit, fräsch, och rymlig. Min förra hade ju varken riktigt sovrum eller riktigt kök, nu har jag både och :) Och dessutom stort vardagsrum som både soffan och mitt höga bord får plats i. Jag stortrivs !! Tänk vad jag ska baka, laga mat, ta hem folk, jaa allt detta som jag inte kunnat/velat göra innan. Trots detta flyttkaos med bananlådor och påsar överallt så har jag koll på läget, och det är ju huvudsaken och jag måste säga att man hinner med ganska mycket på några timmars uppackande ! ETT konstaterande gjorde jag igår, under tiden jag slet upp och ner för trapporna. Nästa gång jag flyttar blir det markplan. För sjuhelvete va strävigt det är med trappor. Om jag inte misstror så tänkte mina älskade föräldrar samma sak ! Nu ska jag bara bestämma vart allting ska stå och ligga. Men det är ju grädden på hela flytten. Nu börjar det roliga ju . Jag vill bara bli klar typ, nu idag på momangen. Allt vill bara få sin plats, ska be min lilla moster att komma hit och hjälpa mig med tavlorna, hon är expert ♥ !
Snaart ska jag fixa lite bilder också. jag gillar inlägg med bilder :) !




Nu är detta hemma, det känns fantastiskt !


Puss & Kärlek.




Det går bra nu !



Jaa, nu går det bra trots en del stress och tid som inte räcker till så känns det som om det mesta flyter på. Kommit in i jobbets vardagliga rutiner igen, och kört igång med träning igen. Det är det bästa som finns, nöjdast i världen när man är klar. Mindre bra var att datorn kraschade härom dagen. Den väsnades något oerhört, men åkte till Davids och dom löste det på 10 minuter.. Brukar gå till så när jag inte förstår mig mig på teknikens under . Fick tillbaka min telefon idag med, en ny tillochmed, men det var jag värd efter den långsamma reparationen på två månader..
Senaste tiden har bestått av packa packa packa.. Nu har jag äntligen fått nycklarna till min nya lya, Greve Jakobsväg blir nya adressen :) Åh va jag längtar tills allting är på plats, när allt är färdigt och jag är flyttad liksom! Kommer bli great. Det känner jag. Har precis varit där och målat sovrummet, blir ju ett stort lyft, tack för att du tjatade mamma :) Jag ville helst bara flytta in, men lugna sig nu Frida. I helgen ska jag försöka hinna med att måla hallen också, sen får det räcka :) Tyvärr ska jag jobba helhelg nu, så det skar ju sig lite. men det är inte så mycket att göra åt saken,! Allting blir vitt iallafall, nu ska vi ha en ljus och snygg lägenhet :)

Jag minns inte om jag sa det, men jag har varit på second hand och köpt två nya hyllskåp för 80 risksdaler som jag ska slipa ner och måla vita, galet kul ! Satt härom morgonen men Ikeakatalogen och njöt, guuud va roligt det är med ny höstinspiration. På med svarta bältet i shopping för detta kan bli en kul månad, eller ?!





Helgens bravader måste jag ju bara berätta om, jag tar det i bilder. Det var lyckat :D

Bästa du ♥








Nu ska Frida sova, köra imorgon ! Wish me luck ..


Puss & Kärlek












glädjeskutt



På grund av massa negativitet senast jag skrev vill jag bara meddela att det kan ha varit lite nervositet med i spelet, för igår klarade jag min UPPSKRIVNING för mc-kortet :) Jag var inte så värst nervös faktiskt, när jag satt där och såg på dom som skrev upp för sitt vanliga B-körkort, den gången, för ett par år sedan, DÅ var jag nervös. Spänningen var ju olidlig ..
Hur som helst så var den en baoutasten som lättade från hjärtat, men som jag sa, detta var väl en baggis? nu återstår ju det som jag har svårare för.. Bara till att kämpa, öva, köra och vara enveten !

Jag gjorde även ett konstaterande igår, när jag satt i bilen på väg till Falkenberg. Hur lite jag egentligen har varit i den staden, förutom denna sommaren, som jag varit där en hel del faktiskt, men hittar inte för fem öre. Jag tycker verkligen att det är en jättemysig stad med massa mysiga gator och ån som rinner där, men jag har inte tillbringat mycket tid där genom åren.
Kanske ska ta och söka jobb där?
Tips på något tack ?


Blev lite damernas med Frida idag efter jobbet, sista solen för i år kanske, lapa lapa !
nu ska jag ta mig i kragen och klä på mig lite träningskläder och åka på spinning ! Känns som om det får bli en promenad bort idag , finväder ju :)




återgår med bravur



Nu jäklar går vi tillbaka till jobbet med positiva tankar, glädje och en känsla som säger att det ska bli roligt, ?
nej snarare ombyggnad, människor, jobbiga kunder, arbeta, tidiga mornar, gnäll, klagomål, arbetskamrater, stress, varma lokaler, svett, NEJ jag är inte bitter !

Idag börjar det verkliga livet igen, efter en välbehövlig semester!
13-21 står det på schemat, bara till att gilla läget.

Men ska jag verkligen göra ytterligare en höst på Hajen? det är den ständiga frågan.
Ta mig därifrån någon, behöver göra något annat. Behöver en kick i arslet för att ta tag i mitt liv, och detta är nu !


Ursäkta min bitterhet, imorgon hoppas jag på bättre humör :)






Återigen en succé :)



En helg med Frida slutade precis som det brukar ! Två nöjda brudar med massor av skratt och härliga upplevelser. Det shoppades på dagen, sen hem och svira om, käk på Hard Rock, en liten kik på Barbados och Date nere vid Packhuskajen, vidare mot avenyn för en snabbträff med Pulver och Anna :) Tillsist hamnade vi på en klockren bar! Excet , rekomenderas mina vänner, REKOMENDERAS ! Herre vilken festlig lokal, Göteborgs mest labyrintiska uteställe. Galen kväll ! Ge mig mera sådana kvällar tack !


Nu bär det av till Derome för att fira min söta gudmor som fyller 64 år :)




Utgång ikväll kanske ?






Göteborg



Åker till Göteborg med min lilla Frida idag!
Vi ska mysa på stan, fika, shoppa och ha det gött och ikväll, ut och göra stan osäker :)
Barbados lutar det mot, Kulturkalaset denna helgen med massa roliga grejer.
Kommer bli en kanondag.
Vi lånar Elin och Gabbes lägenhet inatt, så slipper vi åka hem :)

Ha en go fredag allihopa, glöm inte bort att det är fredag den 13 idag,
TAKE CARE!!









Så länge jag lever



Ibland, faktiskt ganska ofta den senaste tiden, när hjärtat värker som mest, när jag inser att du inte finns hos oss längre, att jag aldrig mer kommer få se dig i livet igen, när jag dag efter dag bara väntar på att få höra ditt skratt, se dig i ögonen, krama om dig eller bara känna doften i ditt hår. DÅ kommer tårarna och jag vill bara skrika. Ställa mig på en klippa och bara ropa. Jag pratar om dig varje dag, och tänker på dig oftare än så. På något sätt känns det att du är i min närhet, det är tomt men ändå inte, du är här fast ändå så långt borta. Ibland vill jag bara sjunga och dansa av ilska med tårarna i halsgropen, eller bara lyssna inne i mitt huvud på din röst. Det svåra är att förstå vad som hänt, hur fan ska jag kunna leva mitt liv utan dig? Att acceptera och att lära sig att leva med det.. Det är det svåraste.


Jag inser att livet inte är rättvist. Du var för bra för denna världen.
Någon annan behövde dig mer, men varför?







Du ser mitt hjärta, du ser min längtan att få lägga ner mitt liv inför dig
fri och förlåten jag sträcker mig framåt mot allt det som du har för mig
och jag vet du är med mig, varje morgon när jag vaknar upp
Och du står vid min sida och jag tänker aldrig nånsin ge upp

Så länge jag lever, så länge jag finns kvar på denna jord
Så länge mitt hjärta slår vill jag leva, leva för dig

stormarna kommer och regnet det faller, men jag står här i din härlighet
jag står på en klippa, jag står på ditt ord, jag står på alla löften du gett
och jag vet du är med mig, när jag faller reser du mig upp
och du står vid min sida och jag tänker aldrig nånsin ge upp

Så länge jag lever, så länge jag finns kvar på denna jord
så länge mitt hjärta slår vill jag leva, leva för dig




Kan inte beskriva saknaden Tobias !



♥ ♥ ♥


kände för en paj



Ja detta gossiga recept tänkte jag dela med mig av, var och rotade i mammas receptböcker igår och hittade ett utsökt hopkok :) Trädgårdshallon tillsammans med bäckaskogblåbär blir perfekt för en god paj !

Mammas blåbärspaj

6-8 portioner

Smuldeg:
150g smör
3/4 dl strösocker
2 1/4 dl vetemjöl
2 1/4 dl havregryn


Fyllning:
1,5 liter bär (jag tog hälften blåbär och hälften hallon)
1/3 dl strösocker


Börja med ugnen, 225 grader. Ös i bären i en ugnssäker form, och strö sockret över dom små liven! Smält smöret och blanda sen ner resten av ingredienserna. Detta blir en liten deg, smula ner den över bären! (Och av egen erfarenhet är degen alltid godast;) ) Sen är det bara sjuss in i ugnen i 20-25 minuter tills den lilla pajen får krispig färg och form !
Vaniljsås till detta ,! MMM !!!











risk 1 & risk 2



Riskutbildning check !!
Tack gode att det gick vägen, annars vet jag en som kollapsat..
Jag och mamma åkte hemifrån 06.15 i morse för att ta oss upp till Göteborg och köra riskutbildning hela dagen. (typ som halkan fast för mc) Tur att jag har en mamma och pappa som gör allt för mig, !
Efter lite villovägar så hittade vi dit tillslut, inte det lättaste jag gjort kan jag säga!
Men nu är den klar, och jag kan skriva upp när som helst :)
Det närmar sig !
Härom dagen kom jag til insikt att detta jävla mc-kort har gett mig dålig energi hela sommaren, och det enda jag funderat på är detta. Inte någe vidare,  det bara brast.
Men jag vet att jag kommer ångra mig resten av livet om jag slutar här, nu har jag ändå kommit ganska långt och lagt ner massa tid och pengar på det, så det är inte att bara lägga av. Men målet om att fixa det i år, kanske ska taggas ner lite. Nu tar vi det som det kommer istället :)
Jag kämpar med detta för oss båda, du ger mig inre styrka ♥

Har nyss kommit hem från kyrkan efter en konsert med 5 x Schough ,
helt fantastiska är dom !
De miste sin mamma i bröstcancer för några år sedan, och nu står de, pappa och alla fyra systrarna och gör en konsert till minne av sin mamma.
Med stående publik och applåder i mängder ♥
Underbara visor, låtar och minnen .
Och tårar i massor, som vanligt när jag hör musik. Det berör mig och går rakt in i hjärtat.


Kramar










Bullerbyn och morgonkaffe


Det kallar jag semesternostalgi , precis haft körlektion och sitter nu i soffan och lyssnar på regnet som piskar mot rutan. Men det är för härligt tycker jag! Trots att jag har semester och egentligen vill ha sol så behöver jag plugga. Så lite regn och höstväder skadar inte för min del :)

Dagen är i övrigt ganska oplanerad, ska bara ta en promenad med Emma sen köra lite mera motorcykel med pappa ikväll. Men som sagt plugga måste jag göra.

Flytten närmar sig med stormsteg, bara ett par veckor kvar nu, sen går lasset :)
Ska bli så roligt att få en större, finare, bättre lägenhet !


Förresten, utedansen var av högsta kvalitét, tur för mig att det inte var jag som gjorde bort mig , for once !


Have a nice day people !



sommar semester och galej



Augusti redan ? Vad hände med sommaren undrar jag bara. Jag som hade massa planer på olika saker och stranden som skulle uppta mycket av min tid. Och när jag tänker efter så har jag haft en underbar sommar med värme sol bad vänner utflykter och ledighet ! Det har ju varit den bästa sommaren på flera år sägs det, även fast jag haft otur med lediga dagar kombinerat med sol. Det är synd att tiden går så fort bara, att man inte hinner med att njuta av allt härligt runt omkring en.
Jag har precis påbörjat min andra del av semestern, hade ju en och en halv vecka i juli, och nu har jag mina två andra. Bara känslan av att inte behöva gå till jobbet känns härlig :)

I övrigt har jag spenderat mycket tid på mc-kortet, teorin gör min till zombie och körningen knäcker mig totalt. Men antar att det bara är att kämpa på och nöta in allting i hjärnkontoret, så sitter det nog tillslut. Det har blivit både Skrea me vänner, glass på Tre Toppar, Liseberg, Borås Djurpark, Glommen, Brolle, Lars Winnerbäck, Melissa Horn, fester, grillkvällar, kvalitetstid med nära och kära helt enkelt, och jag är oerhört nöjd :) Dessutom är det långt ifrån över, ikväll nalkas Utedans i Skällinge och nästa vecka är ju även den min semestervecka :D


Eftersom att Frida har världens bästa övertalningsförmåga på mig så blev det lite Barbados på Socitén igår, och det var en sjukt lyckad kväll. Du är en riktig pärla vännen !


Emma och Emelie på Borås Djurpark,

Det finns söta och så finns det söta djur :)





Nu ska jag tagga mig inför kvällen
,
Magkänslan säger att Frida och rosé kan bli en lagom kombo ikväll
waka waka !










Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus